Kennel

Janika ja Marjaana

Grouseseeker’s kasvattajina toimivat Marjaana Määttälä ja Janika Kuusijärvi (äiti & tytär). Kennelnimi oli aluksi Marjaanan nimellä ja vuonna 2010 myös Janika liitettiin kasvattajanimeen. Asumme Rovaniemellä ja kasvatamme englanninspringerspanieleita.

Springeriharrastus alkoi vuonna 2003 ensimmäisen enkun saavuttua kotiimme. Sitä ennen meillä on ollut kaksi punaista irlanninsetteriä ja Marjaanalla myös nuorempana cockerspanieli. Toimimme molemmat aktiivisesti eri yhdistysten toiminnassa.

Tällä hetkellä meillä on kotona seitsemän koiraa, kuusi englanninspringerspanielia ja yksi amerikancockerspanieli. Enkuista neljä asuu Marjaanan luona ja kaksi enkkua sekä jenkki Janikan luona. Tarkempia tietoja koirista löytyy Koirat-välilehdeltä.

Ensimmäinen pentue syntyi vuonna 2006. Kasvatus on pienimuotoista ja pentueita syntyy harvakseltaan. Tavoitteena on kasvattaa rotutyypillisiä englanninspringerspanieleita niin perhe- kuin harrastuskoiriksikin. Autamme mielellämme kasvattien omistajia kaikissa koiriin liittyvissä asioissa ja kannustamme heitä harrastamaan koiriensa kanssa. Pidämme yhteistreenejä ja teemme porukalla matkoja eri koiratapahtumiin. Tämän rakkaan harrastuksen myötä olemmekin saaneet paljon uusia ystäviä niin kasvattien omistajista kuin muistakin koiraihmisistä 😀

Olemme suorittaneet kasvattajan perus- ja jatkokurssit ja kennelnimen Grouseseeker’s Marjaana sai vuonna 2001. Lisäksi olemme suorittaneet kehätoimitsijakurssin ja olemme pätevöityneitä kehätoimitsijoita. Kuulumme rotuyhdistykseen Springerspanielit ry:hyn. Jäsenenä olemme rotujärjestön lisäksi Suomen kennelliitossa, Lapin Spanielikerhossa ja SuKoKa:ssa (Suomen Koirankasvattajat ry).